perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pakkailua ja matkajännitystä

Kieltämättä hyvä fiilis tuli tänään kun treffasimme lasten kanssa Sämyn Tikkurilan nepalilaisessa ravintolassa lounaan merkeissä: Sämyn vika työpäivä ennen lomaa oli takana ja edessä kuusi viikkoa lomaa!

Iltapäivä on sujunut tavaroita kasaillessa: ruokapöydän vieressä on Ikean kassi jonne olen kasannut reissuvaatteita ja Sämy on fiksaillut uutta BlueBerry-tablettia. Sinne on ladattuna Stellalle Muumilaakson tarinoita ja minulle Insanity Workout'a. Tabletin kautta on myös tarkoitus latailla tänne blogiin kuvia ja kirjoitellakin jotakin.

Tämä reissu poikkeaa aika merkittävästi aiemmista matkoistamme, sillä olemme vuokranneet koko kuukaudeksi asunnon Pattayalta. Toki pieniä retkiä tulemme tekemään, mutta pääasiassa lomaa vietämme Pattayalla ja LK Legend hotellissa. Kahden pienen lapsen kanssa reppureissaaminen ei tuntunut rentouttavalta tavalta lomailla, joten päädyimme tähän ratkaisuun. Varsinkin kun Sante ei vielä kävele, joten häntä saa kantaa paikasta toiseen. Pattayalla olimme viime vuonna 1,5 viikkoa ja totesimme, että siellä on kiitettävästi tekemistä lapsiperheille ja sieltä on lyhyt matka mm.upeaan Khao Kheow -eläintarhaan.

Lähtö on siis sunnuntaina 24.3. alkuillasta ja Suomeen palaamme viikko ennen vappua, 23.4.

Tervetuloa mukaan matkaan!

t. kaksi pientä ja kaksi isoa ässää :)

Kuvassa Stella uudessa Ariel-uimapuvussaan ;)

1 kommentti: